söndag 3 juni 2007

Censurkramande kulturrelativister får en välkommen känga

Lisbeth Lindeborg vågar på ett befriande sätt kritisera FN´s försök att tysta islamkritiker och ger samtidigt alla censurkramande kulturrelativister en välkommen känga på DN Debatt: "I Sverige attackeras företrädare för en konstruktiv kritik av islam och de utpekas som islamofober i syfte att försöka skrämma dem till tystnad. Detta provinsiella debattklimat präglat av konfliktskygghet och bakåtsträvande tendenser återfinner jag ingen annanstans i våra grannländer."
//
Leva eller lyda

4 kommentarer:

Anonym sa...

Problemet är mycket allvarligt. Det är faktiskt till och med så illa att tidningar på sina bloggar systematiskt censurerar Islamkritiska inlägg oavsett om detta kan anses befogat eller ej. Expressen är värst. Där har de tydligen anställt en muslimsk bloggare som klipper och klistrar det som kan anses vettigt i koranen för att marknadsföra sin religion. Men om man själv hänvisar eller hämtar underlag kring andra mindre humana delar av koranen så censureras det alltid bort. Värst av allt är att man hotats med stryk av bloggaren ifråga och detta utan att Expressen agerat. Undrar vilket samhälle expressen önskar arbeta för att det införs?

Knute sa...

Det är tabu att diskutera hur islam sanktionerar och legitimerar våld. Hets mot folkgrupp kallas det.

Leva eller lyda sa...

Det är upplyftande att se hur en liten, men snabbt växande, skara människor vågar kritisera islam på ett sakligt vis, utan att dömma ut hela religionen eller alla muslimer.
Den massiva majoritet av muslimer som vill leva friare liv behöver allt stöd de kan få. Besök gärna: http://www.minaret.org/index.html

Hela Svenska Folket sa...

Vi står allihop bakom dig, Lisbeth Lindeborg.