fredag 15 juni 2007

"En era av rättvisa och islamiskt styre"

En era av rättvisa och islamiskt styre har inletts, sa en representant för Hamas-milisen efter det att hans styrkor intagit säkerhetstjänstens byggnad i Gaza.

Ögonvittnen berättar: Hamasmännen släpade ut besegrade Fatahsoldater ur byggnaden och avrättade dem på gatan ”i maffiastil”.

- De dödar dem en efter en. De bär ut en av dem på sina axlar, sätter ned honom i sanden och skjuter honom, berättade palestiniern Amjad, som inte vågade uppge sitt efternamn, för nyhetsbyrån AP.

Tv visade bilder där Madhun, en av al-Fatahs militära chefer, släpades på gator i staden Gaza, medan människor runt omkring skrek "hund" åt honom innan han sköts.

Det är detta som väntar när islamistisk rättvisa får styra. Rent barbari. Den värsta av alla religioner visar sitt rätta ansikte.
//
Casparus Due

5 kommentarer:

Anonym sa...

Amen höll jag på att säga, host,host.
Nu krävs bara två saker som bör göras här upp hos oss i vår lugna demokrati.

1. Ge f*n i och skicka surt inarbetade skattepengar från demokratiska arbetare till barbarer som ger fingret inte bara till demokrati utan även till mänskliga rättigheter.
Alliansen beslutade nyligen att man skulle fortsätta sossarnas bidragsutdelning av våra skattepengar till barbarerna
Det är en vidrig handling och en skymf av demokratiska idéer

2. Lär er vad Islam är.
Vad det är, som vanliga muslimer i våra förorter tror på.
Vad är det som får dom att säga Inshala om inbördeskrig, självmordsbombare eller mördande av barn och absolut inte protestera eller höja rösten i en demokratisk åsikt.

När du vet det,
När du vet vad koranen står för och att den är den enda lagen ( sharia ), då är det inte så kul längre.
Mer kunskap är vad vi ( demokrater ) behöver, innan det är för sent.

Det här blev ett brandtal a la foliehatt, men va f*n det flesta verkar köpa PK åsikter om vårat absolut värsta hot.
Det gör man inte i andra frågor så varför i den viktigaste frågan, frågan om demokrati?
Leif

Kerner sa...

Palestine Liberation Organization, OLP är en Palestink organisation som blev bildad år 1964 och inom det det finns andra politiska fraktioner son utgör en del av OLP som till ex. Folkfronten för Palestinas befrielse (PFLP), Demokratiska fronten för Palestinas befrielse (DFLP) ; Palestinian People's Party (PPP); Palestine Liberation Front (PLF) ; Arab Liberation Front (ALF) ; Palestinian Popular Struggle Front( PPSF) etc.men Al-Fath tog kontrol över OLP och betraktar den som sin egen och styr OLP som en diktator .

Yaser Arafat som var Al-Fatah ledare styrde OLP med järn hand och tillåt inga kritik och med tiden Al-Fath blev allt med korrumperad och det blev jätte lätt för säkerhetstjänsten från Israel att infiltera Al-Fatah , några av deras meddlemmar började samarbeta med Israel och USA .

Under Yaser Arafat tid många av Al-Fatahs ledare blev mycket rika och byggde upp lixiga hus och köpte lyxiga bilar medan vanliga Palestinska folket bodde under existensminimun . När Jaser Arafat dog hans änka fick 70 milloner dolar i arv.

Nu korruption inom Al-Fata försätter och Mohamed Dahalam som är en mycket viktig ledare han har blivit mycket rik genom att smuggla, olja , mat , mediciner till Gaza och Cisjordanien och säkerthettjänsten från Israel hjälper honom , som man vet Israel ,USA har infört en blockad mot Palestina och inga medicin och sotora mängder mat är tillåtna komma in.
Blockaden mot Palestinien blev en brå tillfälle för Mohammed Dahalam för att tjäna mycket pengar och han blen den mest förmögen man i Palestina , han avspeglar Al-Fatah korruption och förräderi.

När Hamas van valet i Palestina då Al-Fatah tappade mycket och deras tillgångar som förut de kontrolerade och deras ledare kunde inte längre försätta med den lyxiga livet .

Nu Al-Fatah kämpa för att återta makten och har allierat sig med Israel och USA medan Hamas kämpa för en Palestinsk Stat och för stöd från några Arabiska Länder.

Al-Fatah nya gardet försökte rensa bort några korrumperad och förrädare men de hade inte så mycket makt och blev mördad inom Al-Fatah interna strider .

Nu Al- Fatah har ingen alternativ än att samarbeta med USA och Israel för att försöka återta makten , nu Mahmoud Abbas har allierat sig med Olmert från Israel och båda två ber att FN ska skicka truper till Gaza .

Nu Hamas har rensat bort några korrumperad och förrädare från Al-Fatah och kan bli en brå tillfälle för den nya gardet från Al-Fatah att ta kontroll .

Allan sa...

Tyvärr är nog den enda vägen en total blockad/isolering av Gaza och Västbanken. Ondskan måste svältas ut.

Kurre sa...

Tack för denna insiktsfulla analys!

Jag har idag ägnat en bloggpost åt denna mycket läsvärda blogg.

Bästa hälsningar,
Kurt G. Rantzén

Ola sa...

Rätt att den enda vägen en total blockad/isolering av apartheidens Palestina så som man gjorde med sydafrika.
Tvinga sionisterna att acceptera att de inte är ett herrefolk.