måndag 17 december 2007

Samma gamla visa

Det har varit inaktivt på Lilla Torg Liberalerna några dagar. Det beror inte på att vi har tröttnat på att skriva men nyhetsrapportering och debatt har verkligen avstannat nu i jultider. Det verkar som att nyheterna går i repris. Islamister förnedrar sig själva och andra, Malmösossarna fortsätter att missbruka våra skattemedel, kamphundar terroriserar Malmös invånare, det är alltid någon annans fel när någon dör - oftast "samhällets" och, framförallt, det är kapitalismens fel.

Så det finns inte så mycket intressant att skriva om just nu.
//
Casparus Due

1 kommentar:

Anonym sa...

Samma gamla visa av tidningen, att bara skriva sådant som drar rubriker, tror dom.

Till saken hör det att killen var inne på rastgården och rastade sin hund innan tjejen dök upp. Hon tog av kopplet som var knutet på grinden, gick in och knöt kopplet igen.
Hennes så kallade ‘valp’ var till synes större än hunden grabben hade.
Men klart, jag säger forfarande ‘min lilla bebis’ till min dotter som är 26 år.
När hundarna hamnade i bråk yrrade hon hysteriskt omkring och skrek, istället för att ta sin hund och försöka gå ut.
Grabben höll isär hundarna och försökte få upp grinden.
När han väl lyckades gick han helt blodig därifrån och ringde polisen, uppsökte läkaren för hans skador och väterinären för hunden.

Så nu kan man fråga sig om alla är lämpade att äga en hund??
Jag menar, vem går självmant in i en rastgård där det redan finns en lös amstaff man inte känner, tom knyter upp kopplet och knyter åter det på grinden när hon är inne??

Och nästa dag så går hon till tidningen och säger att hon attackerades och att grabben släppt sin hund lös inne på rastgården??!!
Någon borde upplysa tjejjen om att det är just på rastgården dom får vara lösa och om det finns ett knutet koppel på grinden så betyder det att det finns hundar inne som kanske inte vill ha okända hanhundar på besök.