måndag 17 december 2007

Herre jävlar! Alliansen ökar biståndet till palestiska myndigheten

Mycket ska man behöva vara med om. Idag skriver Carl Bildt och Gunilla Carlsson i Svd att Sverige ska öka biståndet till palestiska myndigheten med 90 miljoner till groteska 1,37 miljarder kronor 2007-2008. Att man går ut och skryter om det på Brännpunkt är för mig ofattbart. Den palestiska myndigheten är ett svart hål. Pengar går upp i rök (läs. hemliga bankkonton). Det enda sambandet mellan bistånd och utveckling som kan mätas är bistånd och antalet BMW-bilar.

Så sent som i januari 2006 gick Folkpartiet och nuvarande europaminister Cecilia Malmström ut med ett pressmeddelande om att strypa biståndet till Palestina. Nu sitter de i en regeringen som fortsätter sossarnas vansinnespolitik i Mellanöstern. De nya moderaterna gäller visst också utrikespolitiken. Vansinne.
//
Casparus Due

1 kommentar:

Grue sa...

Tack för den vettiga åsikten. Som jag skrivit förut, ni går från klarhet till klarhet. Borgerliga väljare har som regel vettiga åsikter. Synd att ni inte representeras av era partier bara. Det skulle behövas ett svenskt Venstre...