onsdag 3 oktober 2007

Stöd Videomix

Fackens krig mot enskilda företagare och anställda, i detta fallet på Videomix Syd, utökas i.o.m "sympatiåtgärder" från Transports sida. Nu skall inget godis levereras till företagets butiker. Företaget informerar om sin syn på det hela på konflikt.videomix.se.

Där kan man bl.a läsa personalen i Falkenbergsbutikens öppna brev där det bl.a beskrivs hur kunder inte vågat gå in i butiken p.g.a trakasserande strejkvakter.

Jag hoppas verkligen att Videomix ägare och personal håller ut i detta krig. Fackens beteende kan bara beskrivas som kriminellt, även om det kanske inte är kriminellt i formell mening. För egen del hyr jag film och köper godis var och varannan dag numera...inte så hälsosamt men det moraliskt riktiga att göra.

//Hari

1 kommentar:

LibeRatio sa...

Jag tror Handels skjuter sig själva i foten när de drar på med det tunga artilleriet mot ett företag vars anställda skulle få sänkt lön om arbetsgivaren skrev på kollektivavtalet. Eftersom merparten dessutom inte är medlemmar i Handels kan man verkligen ställa sig frågan vem det är Handels "kämpar" för. Vem de kämpar mot är uppenbart: De som arbetar inom handeln. Fackpamparna tycks helt ha tappat kontakten med verkligheten och än värre, de trampar på de som betalar deras höga löner.