torsdag 11 oktober 2007

Nytt gläfs från 6 juni-rörelsen

Dagen efter att Arbetsförmedlingen redovisat att utomeuropeiskt födda det senaste året ökat sin sysselsättningsintensitet med 4 procentenheter läser jag ännu en anklagande debattartikel i Aftonbladet om hur synd det är om utomeuropeiska invandrare i Sverige. De som står bakom halvlögnerna är Juan Fonseca, Mikael "Prinsen" Trolin, Kurdo Baksi, Andrea Gaytán Vega (s) Antero Sjöman och Rebwar Hassan (mp) - alla från 6 juni-rörelsen som tidigare sagt att de ska jaga alla invandrare som inte beter sig "rätt".

Debattörerna skriver: "De segregerade och diskriminerade i Sverige har förlorat ett år med den nya regeringen och den nya integrationsministern Nyamko Sabuni. Krav ställs som vanligt på invandrade och deras barn. Men inte på dem som diskriminerar."

Båda meningarna är fel. Sysselsättningen ökar mycket snabbt och hade procentuellt ökat ännu snabbare om det diskriminerande och onda landet Sverige inte de senaste två åren tagit emot över 40 000 utomeuropeiska flyktingar.

Jag vill också upplysa debattörerna om att Sverige är det enda stora invandringslandet i världen som inte ställer några som helst krav på dem som invandrar att försörja sig själv och lära sig språk för att få stanna, bli medborgare och få hit släkt och make/maka. Det är ohederligt att påstå att Sverige har en kravlinje när det inte finns några som helst krav.

Kan ni inte komma med något nytt och sakligt nästa gång ni skriver en debattartikel!

//
Casparus Due

Inga kommentarer: