fredag 31 augusti 2007

Svenske muslimer søger råd i Danmark

Jyllandsposten rapporterar om att svenska muslimer ber danska diton om hjälp för att tackla Vilks teckningar. Varför kan man undra, eftersom de redan har lärt av danskarna hur man får konflikten att eskalera genom att dra in tokmuftis från Iran till att ratta protesterna. De vet uppenbarligen också hur man sprider hatet i Pakistan.

Reinfeldt verkar också ha sneglat västerut, när han nu har beslutat att krypa fram och möta protesterna. Anders Fogh hälde ju som bekant bensin på elden när han vägrade träffa en rad ambassadörer för att diskutera situationen. Bättre då att göra som Reinfeldt och ta en dialog utan att böja sig för hot och trams.

JP-artikeln innehåller även länkar till övrig JP-rapportering om konflikten för den som är intresserad av ett danskt perspektiv.
//
Fabrikören

Fotnötter:

  • Konspirationsteorierna omkring den danska "Mohammed-krisen" blev bekräftade av den uppmärksamme. Jylland - jydeland - judeland, ganska uppenbart när man ser loggan. NA´s länk till sionismen är mer dold även om presidenten tydligen inte har haft några problem med att finna länken.
  • JP backar inte från sin hållning. Här publicerar även de hunden!

Inga kommentarer: