tisdag 19 februari 2008

Jag saknar ord

Chefredaktören för DN kultur (oberoende syndikalistisk) Maria Schottenius har skrivit ett häpnadsväckande inlägg i dagens DN. Övertrampen är så många och plumpa att det skulle förvåna mig mycket om hon kommer att vara chef länge till. Ägarna och chefredaktören måste helt enkelt ta sitt ansvar att åtminstone omplacera Schottenius.

Nyliberaler på härtåg i mejlboxarna
.

Alla som vill ha en ärlig debatt byggd på fakta och inte lögner av en hamastrogen och kommunistisk Andreas Malm får direkt stämpeln "nyliberal". Hon vill göra gällande att debatten står mellan Norberg (och några nyliberaler) och övriga när konfliktlinjen egentligen står mellan DN kultur (oberoende syndikalistisk) och övriga - där DN kultur tar ställning för lögner och släpper fram kommunister och syndikalister som Stefan Jonsson och Andreas Malm som bygger sina artklar på konspirationsteorier, fantasier och ett hat mot marknadsekonomi och "västerlandet".

Missa absolut inte detta klassiska inlägg som antagligen kommer att gå till historien som ett av de största självmålen och karaktärssjälvmorden.
//
Emil

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ironi är ute, vet du!

Anonym sa...

Men skärp dig...

Anonym sa...

Schottenius är skrattretande och rent ut sagt korkad.
Det är sorgligt att se en tidning av DNs vikt gå ner sig så. Oberoende liberal... my ass!

Anonym sa...

"Oberoende liberal" är en beteckning av ledarsidan, inte av något annat. Det kanske man ska ha koll på, innan man sågar...?

DNkulturPUNX sa...

"Övertrampen är så många och plumpa att det skulle förvåna mig mycket om hon kommer att vara chef länge till."

Hahahahah. Ha.