måndag 3 december 2007

Reinfeldts nest

Filippa Reinfeldt ska förnya moderat vårdpolitik. Efter att ha läst hennes bla, bla på DN Debatt kan man sammanfatta det med "Vi är stolta, men inte nöjda!" Ägarfrågan ska tystas ned, feminismen ska in, lönerna ska upp, folks livstil ska styras mer. En beprövad, men misslyckad linje av det gamla arbetarpartiet. Nu växer också köerna igen!

Hon fick sig nog en tankeställare när det "avslöjades" att en psyksjuk man planerade att mörda henne. Nu i efterhand visar det sig att mannen varken planerade att mörda henne eller var så allvarligt sjuk, dvs om man inte tar hänsyn till vad systemet har gjort med honom.
//
Fabrikören

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha .... Ja den va go den.Filippa,F Reinfeldt.Moderaterna,Alliansen har väl inte kunnat fokusera på något överhuvudtaget.

Det är först till kvarn som gäller i deras rike så länge de inte själv blir drabbade för då ska det minsann ändras om.

Nä,kör Allians valsen ut och sköt dig själv och skit i andra.

BAN BANG you are dead and all the money belongs to me. :)

Pelle

Hari sa...

Ja, vad säger man? Inget fel att utvärdera sin vårdpolitik, men att göra det under ledning av Filippa Reinfeldt? Hon är säkert duglig i sig, men vem tror att hon kommer att kunna göra detta självständigt? Vad säger herrar Reinfeldt, Schlingman och Borg om hon kommer fram till något annat än att vården ska förstatligas? Eller om hon föreslår en obligatorisk sjukvårdsförsäkring? Det luktar beställningsjobb i en, för (m), knivig fråga.

Relativt Majs sa...

Så går det när man röstar fram inkompetenta ungdomar till att styra sverige. I det här fallet kanske det gäller bortskämda snorungar, men vem vet. För övrigt är utvärderingen av deras sjukvårdspolitik ett skämt i mina ögon.
Relativt majs / http://relativtmajs.wordpress.com

Hari sa...

relativt: missförstå mig rätt, kommunist-Ylva Johansson och hennes hejdukar är de som har förstört den svenska sjukvården, och det förefaller som de siktar på att få fortsätta förfallet, t.ex visat i Kvällsöppet i TV4 igår.