måndag 10 december 2007

Vänster och högernassar i Salem

Bild: Kalle Strokirk

1000 nassar marcherade i Salem. Varje år vinner de en propagandaseger på grund av vänsterfascisterna. Vänstervandaler eldade skolor och kastade sten mot polisen. Per Gudmundson rapporterar från platsen.

"Det är två antidemokratiska rörelser, som bägge påstår att de finns där för att skydda Sverige, men som i själva verket hånar våra grundläggande rättigheter och saknar all respekt för medborgarnas önskemål."

"Man lider med invånarna i Salem och Rönninge. De har påtvingats en slags inverterad Hultsfredsfestival. Fanatiker från hela Norden reser dit, men det skapas inget mervärde. Besökarna köper inte ens folköl och snus hos den lokala handlaren. Det är bara en gigantisk freakshow, ett cirkussällskap från helvetet, som våldgästar samhället en gång om året."

Sossen Stig-Björn Ljunggren är som vanligt hård mot tokstollarna på vänsterkanten. Varför kan inte alla vänstertänkare vara lika vettiga?

"Salem visar att problemet som det öppna samhället har att handskas med inte främst är nassarna utan det vänsterfascistiska packet. Inga vettiga människor blir nassar idag, men de kvasidemokratiska extremisterna på vänsterkanten är inte bara ett irritationsmoment för vanliga hederliga medborgare i Salem utan för alla som vill se en vettig vänster i Sverige.
Den vänster som önskar större folkligt inflytande har bara en sak att göra - total utfrysning av facisterna, vare sig de är vänster eller höger..."
//
Casparus Due

Inga kommentarer: